Nu vindeți sau nu distribuiți informațiile mele personale.

După cum este descris în Politica noastră de Confidențialitate, colectăm informații personale din interacțiunile dvs. cu noi și cu site-ul nostru web, inclusiv prin cookie-uri și tehnologii similare. De asemenea, putem împărtăși aceste informații personale cu terțe părți, inclusiv parteneri de publicitate. Facem acest lucru pentru a vă arăta anunțuri pe alte site-uri web care sunt mai relevante pentru interesele dvs. și pentru alte motive descrise în politica noastră de confidențialitate.

Împărtășirea informațiilor personale pentru publicitatea țintită pe baza interacțiunii dvs. pe diferite site-uri web poate fi considerată “vânzare”, “distribuire” sau “publicitate țintită” în conformitate cu anumite legi de confidențialitate din Romania. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți dreptul de a renunța la aceste activități. Dacă doriți să exercitați acest drept de renunțare, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos.

Dacă vizitați site-ul nostru web cu semnalul de preferință de renunțare la Controlul Global al Confidențialității activat, în funcție de unde vă aflați, vom trata acest lucru ca o cerere de a renunța la activitatea care poate fi considerată o “vânzare” sau “distribuire” de informații personale sau alte utilizări care pot fi considerate publicitate țintită pentru dispozitivul și browserul pe care le-ați folosit pentru a vizita site-ul nostru web.